Solti Ádám és családja visszatértek Magyarországra

Több mint egy év ausztriai tartózkodás után Solti Ádám és felesége, Berni úgy döntöttek, hazaköltöznek Magyarországra, ahol a színész új szerepet kapott a Madách Színházban.

Solti Ádám, aki fogtechnikusként dolgozott Ausztriában, és felesége, Berni, a gyermekáldás örömét élve, hazatértek Magyarországra. Az életük pozitív irányt vett, hiszen megszületett első közös gyermekük, Benedikt, de a színész szakmai lehetőségek miatt döntött a hazatérés mellett. Ádám a Madách Színházban kapott szerepet, ahol Edward karakterét alakítja a Pretty Woman című darabban, amely nagy sikert arat a közönség körében.

A színész hamarosan az RTL Fort Boyard című műsorában is feltűnik, amit Franciaországban forgatnak. A forgatás miatt egy időre távol kell lennie a családjától, de ez nem jelent újdonságot számára, hiszen Ausztriában is gyakran voltak külön a feleségével, aki a terhesség alatt sokat utazott Magyarországra a vizsgálatok miatt.

Ádám, aki nemrég vált apává, még tanulja a gyereknevelés fortélyait. Elmondása szerint még nem dőlt el, hogy szigorú vagy megengedő szülő lesz-e, de biztosan sokat fog aggodalmaskodni. Azt is hozzátette, hogy feleségével várhatóan lesznek nézeteltéréseik a gyermeknevelés kapcsán, de ezeket nem tartja problémának, hiszen kapcsolatukat a nyílt kommunikáció és a nézeteltérések megbeszélése jellemzi.

Solti Ádám hangsúlyozta, hogy a korkülönbség miatt is előfordulhatnak eltérő vélemények a gyereknevelésről, hiszen ő még a régebbi nevelési elvek szerint szocializálódott, míg manapság modernebb szemlélet uralkodik. Azonban úgy véli, hogy a változás először önmagában kell, hogy megtörténjen, hogy a legjobb példát tudja mutatni gyermekének.

A család a közelmúltban egy különleges kalandot is átélt, amikor ellátogattak a Sonnentherme Lutzmannsburgba, Európa vezető baba- és gyermekbarát termálfürdőjébe. A szórakozás és a pihenés tökéletes kombinációját kínáló fürdőben a világ leghosszabb virtuális valóság csúszdáját is kipróbálhatták. A család a helyszínen szállt meg, ahol a szálloda közvetlenül kapcsolódik a termálfürdőhöz, így a kényelem is maximális volt. A kis Benedikt számára a babastrand és a homokos gyermekmedence jelentette a legnagyobb örömöt, míg Ádám és Berni a Cinesplash 5D-s vízi élménymozijában merültek el a kalandokban.