A celebcégek tavalyi éves zárása: Rubint Réka és Rúzsa Magdi sikerei, Kulcsár Edina visszaesése

A magyar hírességek vállalkozásainak gazdasági teljesítménye változó képet mutat: Rubint Réka és Rúzsa Magdi cégei jelentős növekedést könyvelhettek el, míg Kulcsár Edina vállalkozásai csökkenő bevételekről számoltak be.

Az elmúlt év gazdasági eredményei alapján Rubint Réka Alakreform Kft-je kiemelkedően teljesített. A cég nettó árbevétele 218 millió forintot ért el, ami 43 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest. A társaság 31 millió forintos profitot realizált, amelyből 28 millió forintot osztalékként fizettek ki. Az Alakreform Kft. alkalmazottainak száma az év elején öt fő volt, márciusra azonban négyre csökkent, a bérekre pedig több mint 13 millió forintot fordítottak.

Rúzsa Magdi Plagiguel Kft. nevű vállalkozása még ennél is nagyobb bevételt ért el, 389 millió forintos árbevétellel zárva a tavalyi évet, és közel 59 millió forintos profittal. A cég teljes adózott eredményét osztalékként tervezi kifizetni. Rúzsa Magdi cégénél alkalmazottakat nem foglalkoztatnak, és a 2023-as év 128 százalékos bevétel-növekedést hozott a 2022-es évhez képest.

Kulcsár Edina, aki a cégadatokban férje vezetéknevét, Varga Márkét használja, három céggel rendelkezik. A BeautyStation Kft. 74 millió forintos árbevételt ért el, ami jelentős csökkenés az egy évvel korábbi 143 millióhoz képest, de a cég 10 millió forintos profitot realizált. Az Edina Kulcsár Kft. 45 millió forintos árbevételt és 20 millió forintos profitot könyvelt el. A Megabeauty Kft. viszont már nem generált bevételeket a tavalyi évben.