Festék helyett bársony és flitterek: Naomi Campbell ihlette BMW XM „estélyi ruhában”

A BMW egy különleges show-autót mutatott be a cannes-i filmfesztiválon, amelyet nem szokványos fényezéssel, hanem bársonnyal és flitterekkel díszítettek, Naomi Campbell szupermodell közreműködésével.

A müncheni székhelyű vállalat meglepetést okozott a cannes-i filmfesztivál látogatóinak az XM Mystique Allure bemutatásával. Ez az autó eltér a hagyományos fényezéstől, hiszen a járművet nagyrészt bársony borítja, míg a flitterek a motorháztető, a tető és az ajtók alatti részeket díszítik.

A BMW M-vállalatának legerősebb szériaautóját, amely a „Label Red” csúcsmotorral 748 lóerős, ezúttal nem kéttónusú fényezéssel, hanem két különleges anyaggal látták el. A bársony és a flitterek kombinációja a fényviszonyoktól függően kék és lila árnyalatok között változik.

A belső teret is hasonlóan különleges anyagokkal burkolták, a bársony az üléseken és az ajtópaneleken is megjelenik. A BMW XM-et népszerűsítő Naomi Campbell szupermodell közreműködésével készült bemutatóautó igazi látványosság lett a filmfesztiválon.

A cannes-i filmfesztivál nem csak a filmek és a különleges autók miatt került a figyelem középpontjába, hanem a magánéleti fordulatok miatt is. Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András, akik 11 évig voltak együtt, majd három évvel ezelőtt szakítottak, újra együtt romantikáznak Cannes-ban. A két énekes több fotót is megosztott az európai filmfővárosból, és Reni Instagram-történetében látható, hogy együtt buliznak a francia Riviérán. Reni nemrég megjelent új albumán egy közös dal is szerepel, amely a pár érzéseit fejezi ki, és amely a szakításukat, valamint az újbóli egymásra találásukat is tükrözi.