Molnár Andi megszólalt Szente Vajkkal való kapcsolatáról: „Az idő minket igazol”

Molnár Andi és Szente Vajk óvják a magánéletüket, sőt, mindent megtesznek, hogy kizárják a nyilvánosságot a kapcsolatukat illetően. Ám a csinos táncos most kivételt tett, elárulva, hogy a színésszel minden a legnagyobb rendben van közöttük.

Két évvel ezelőtt a Blikk írta meg először, hogy Molnár Andi és Szente Vajk egy párt alkot, de a szerelmesek annyira óvják a magánéletüket, hogy azóta sem beszéltek nyíltan a közöttük kialakuló érzelmekről és a kapcsolatukról. Most azonban Molnár Andi egy kis betekintést engedett a szerelmükbe, elárulva, hogy harmonikusan telnek a mindennapjaik.

Molnár Andi a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában beszélt arról, hogy a magánéletükről nem szoktak nyíltan beszélni. A táncos, aki egy váláson van túl, elmondta, hogy jól érzi magát, de ilyen témákról nem szokásuk beszélni.

"Az idő minket igazol, szép történetek vannak. A mi történetünk itt zajlik, és ez pont elég" – árulta el Andi a szívére mutatva. Hozzátette, hogy 40 éves kor felett jobban érzi magát, mint valaha.

Molnár Andi azt is elmondta, hogy a 40 éves korát betöltve érezte, hogy elérkezett az az életkor, ahol neki most jó. Másokat ez az életkor megijeszthet, de ő úgy érezte, hogy most kezd el igazán élni. Körülötte olyan emberek vannak, olyan célokat ér el, és olyan dolgok történnek vele, amik jó érzéssel töltenek el, és ezáltal érzi magát teljesnek.