Lengyel Ferenc munkakeresési nehézségei

Lengyel Ferenc, a Drága örökösök egyik főszereplője már egy éve nem talál munkát, noha számos ismert magyar sorozatban és színházban tűnt fel korábban.

A Drága örökösök 62 éves sztárja, Lengyel Ferenc, aki a sorozatban Szappanos Tibor karakterét alakította, a Reggeli műsor vendégeként beszélt arról, hogy jelenleg munkanélküli. A színész hat és fél éven át volt a népszerű sorozat része, de a végső évad premierjének késése miatt sokan azt gondolhatják, hogy még mindig elfoglalt. Lengyel Ferenc szerint az emberek azt hiszik róla, hogy rengeteg munkája van, mivel gyakran látható a tévében.

A színész elmondta, hogy bár lesz egy bemutatója a József Attila Színházban, ez csak 2025 márciusában fog megtörténni, ami azt jelenti, hogy egyelőre nem kap munkát. Lengyel Ferenc 1986-ban végzett a Színművészeti Főiskolán, és pályafutása során többek között a Radnóti Színházban és a Katona József Színházban is játszott, valamint fontos szerepeket kapott az RTL Keresztanyu című sorozatában is.

A Jászai Mari-díjas színész arról is beszélt, hogy bár szeretne többet dolgozni, jelenleg nem kap munkát, és ezt a helyzetet szeretné mielőbb megváltoztatni. A Drága örökösök befejező évadában újra feltűnik, amely május 21-én indult útnak, és a színész izgatottan mesélt a szériáról és arról, hogy mi vár rá a jövőben.

Lengyel Ferenc a Reggeli műsorban arról is beszélt, hogy a forgatásra nagyon jó élményként tekint vissza, és hogy a Vali-Tibi páros szerelmi szála még inkább ki fog bontakozni a sorozatban. A színész azt is elárulta, hogy nyitottan áll a megkeresésekhez, így bármi szóba jöhet, de amíg nem tolonganak nála az ajánlatokkal, addig sem panaszkodik, hiszen több ideje marad a családjára, többek között kisunokájára is.