A Házasság első látásra szereplői ismét együtt

A TV2 "Házasság első látásra" műsorának szereplői újra összegyűltek, hogy támogassák Petra egy fontos eseményén.

A műsor után bár a szerelmi kapcsolatok nem maradtak fenn, a résztvevők közötti barátság továbbra is él. A hétvégén a csapat összejött Petra egy előadásán, amelyre ő maga hívta meg őket.

Petra, aki személyi edzőként dolgozik, nagyra értékelte a támogatást. "Nagyon jólesett, hogy eljöttek és támogattak" – mondta, hozzátéve, hogy az eseményen több hölgy is részt vett, akikkel az egészséges életmód és a tudatos táplálkozás témájában beszélgetett.

Az eseményen nemcsak a műsorban létrejött barátságok erősödtek, hanem Petra egy másik oldalát is megismerhették a résztvevők. Az előadás után egy kellemes napot töltöttek együtt.

A találkozón több ismert arc is megjelent, köztük Enikő, Nelli, Geri, Gyöngyi, Csabi, valamint Petra műsorbéli férje, Andris is. Petra a közösségi médiában osztott meg egy közös fotót, amelyen barátaival látható.

A műsor szereplői közül Geri, aki az utolsó epizód óta szakított Bogival, a közelmúltban a Tények Plusz stábjának mesélt arról, hogy barátként még mindig tartja a kapcsolatot volt feleségével. Geri a Story magazinnak adott interjújában beszélt arról is, hogy a műsor óta megnövekedett ismertsége miatt sok üzenetet és jelölést kap, és Miskolcon például úgy kellett keresztülvágnia a tömegen, mintha világsztár lenne. A 40 éves üzletkötő elmondta, hogy bár sokan megkeresik komoly és alkalmi ajánlatokkal, ő egyelőre nem igazán tud ezekkel mit kezdeni, és válogatós, de készen áll arra, hogy újból megállapodjon és gyereket is szeretne.

Bogi, Geri volt felesége, szintén a Story magazinnak nyilatkozott, hogy a műsor óta sok férfi felkereste, de nem gondolja, hogy közösségi oldalakon keresztül találja meg a jövendőbelijét. Bogi egy rövidebb kapcsolat után, amely megviselte, óvatosabban szeretne választani, és a szívét az eszével összhangban hallgatva keresi a szerelmet. Kíváncsian tekint arra, hogy elvált nőként milyen hendikeppel indul majd az ismerkedés terén.