A Chrome böngésző problémái megoldódtak

A Google kijavította a Chrome böngészővel kapcsolatos problémákat, így a felhasználók már nem tapasztalhatnak oldalbetöltési hibákat vagy indokolatlan hardverhasználatot.

A Bleeping Computer cikkéből kiderül, hogy a Google Chrome böngészője az elmúlt időszakban bosszantó hibákat produkált, többek között az oldalak nem töltődtek be megfelelően, és csak ürességet mutattak, valamint a böngésző indokolatlanul sok erőforrást használt.

A Google elismerte, hogy a megnyitott böngészőlapok között váltogatva előfordult, hogy az oldalak tartalma átmenetileg eltűnt, és a felhasználók csak egy üres képernyőt láthattak.

A Microsoft Edge böngésző hasonló problémáit is észlelték, ami nem meglepő, tekintettel arra, hogy mindkét böngésző a Chromium webmotorra épül.

A megoldás már elérhető, és a felhasználóknak semmilyen teendőjük nincs a javítás érvényesítéséhez, mivel a Google egy szerveroldali frissítés formájában bocsátotta ki a javítást.

Bár a frissítés nem jelenik meg a Chrome névjegyében, ajánlott a böngésző bezárása és újbóli megnyitása, hogy a javítás biztosan települjön, különösen azoknak, akik a korábban említett problémákat tapasztalták. Az Edge böngésző esetében is hasonló eljárás javasolt.