Jason Momoa és új barátnője, Adria Arjona

Jason Momoa Instagramon mutatta be új barátnőjét, Adria Arjonát. A színész hétfőn több fotót is közzétett az Instagramon, amelyeken Japánban készült felvételeken látható Adria Arjona társaságában. Az egyik képen egy étteremben ölelkeznek, egy másikon pedig a szélben mosolyognak a kamerába. Arjona is megosztotta az egyik fotót Instagram-történetében, piros szív emojik kíséretében.

Momoa a képek mellé írt üzenetében Japánt egy valóra vált álomnak nevezte, és háláját fejezte ki mindazoknak, akik megosztották vele otthonukat. A bejegyzésben említést tett új és régi barátokkal töltött időről, valamint egy csodálatos kalandról "a szerelmemmel". A színész már májusban megerősítette, hogy kapcsolatban él, de akkor még nem fedte fel, hogy kivel.

Adria Arjona, aki egy latin-amerikai híres énekes-dalszerző, Ricardo Arjona lánya, korábban a Tűzgyűrű: Lázadás című filmben és a 2022-es Andor című Star Wars-sorozatban szerepelt.

Jason Momoa korábban Lisa Bonet férje volt, akivel idén év elején véglegesítették a válásukat. A volt házaspárnak két közös gyermekük van, Lola és Nakoa-Wolf. A színész nemrég Japánban járt, ahol a Csavargások című dokusorozatának forgatását végezte, és ebben a projektben is társaságában volt kedvese, Adria Arjona.

Japán, egy valóra vált álom vagy, eldobom az agyam tőled. Annyira hálásak vagyunk mindenkinek, aki megosztotta velünk az otthonát, emlékeket szereztünk új és régi barátokkal, átéltünk egy újabb csodálatos kalandot a szerelmemmel. Csavargások, motorkerékpárok és zűrzavar. Minden alohám, J

– írta a fotókhoz Jason Momoa, aki az egyik felvételen egy étteremben pózol barátnőjével, egy másikon pedig fülig érő mosollyal láthatók, amint fürtös hajukba kap a szél.