Rúzsa Magdi nosztalgiabombát dobott

Rúzsa Magdi, a népszerű énekesnő, egy közel húsz évvel ezelőtti, meghatározó pillanatot idézett fel Instagram-oldalán, amikor is megnyerte a Megasztár harmadik évadát.

  1. május 20-a egy olyan nap, amely örökre beírta magát Rúzsa Magdi életébe. Az énekesnő a Megasztár tehetségkutató műsor harmadik évadának győzteseként vált ismertté, és ez a siker indította el pályafutását. A győzelem 18. évfordulóján Rúzsa Magdi nosztalgikus hangulatban emlékezett vissza erre a fontos eseményre, és Instagram-oldalán osztott meg néhány fotót a döntő pillanatairól.

A bejegyzésében Rúzsa Magdi megható üzenetet fogalmazott meg fiatalkori önmagának:

18 éve ezen a napon.. Ma van a szülinapom. Büszke vagyok rád kicsi lány! Megcsináltad!

Ezzel a személyes üzenettel nem csak önmagának, hanem rajongóinak is üzent, akik számára az énekesnő példaként állítható. A poszt alatt számos hozzászólás érkezett, köztük Puskás Péter és Peller Mariann, Rúzsa Magdi egykori versenyzőtársai is gratuláltak neki.

Rúzsa Magdi az elmúlt évek során nemcsak sikeres énekesnőként, hanem háromgyermekes édesanyaként is megállja a helyét, és továbbra is aktív résztvevője a magyar zenei életnek. Az Instagramon megosztott bejegyzés nemcsak egy személyes évforduló megünneplése, hanem egy olyan karrier kezdetének a felidézése is, amely számos ember számára jelent inspirációt és örömforrást.