„Úgy tűnik, itt nem látnak minket szívesen” - Goofyt molesztálta egy nagymama Disney Worldben

A kaliforniai Disney World élményparkban egy idős asszony illetlenül viselkedett a Goofy-jelmezes előadóval szemben, ami felháborodást váltott ki.

A 24.hu beszámolója szerint egy 60-as éveiben járó nagymama a családjával együtt fotózkodott a Goofy-jelmezes előadóval, amikor az asszony megfogdosta a férfi hátsóját. A Disney élményparkok hírportálja nyomán kiderült, hogy a 32 éves munkatárs feljelentést tett az eset miatt.

Az előadó elmondása alapján az incidens délelőtt fél tizenegy körül történt, amikor egy négytagú család készült közös fotóra vele. A nagymama, aki cicanadrágot és Minnie Egeres felsőt viselt, a férfi bal oldalán állt, és a fotózás közben háromszor is belemarkolt a jelmezes hátsójába, miközben hangosan sikongatott.

A Goofy-jelmezes munkatárs az eset után azonnal értesítette kollégáit, akik továbbították az információt a park vezetőjének. A nagymama a park dolgozóinak reakciójára azt felelte: „úgy tűnik, itt nem látnak minket szívesen”, majd távozott a helyszínről a családjával.

Az eset még február 19-én történt, de az Orange megyei sheriff hivatala csak május 16-án adott ki róla jelentést. A jelentésből kiderül, hogy letartóztatás nem történt, de az évek során több Disney parkos munkatárs is jelezte már, hogy a látogatók illetlenül érnek hozzájuk.