A magyar Karib-tenger kalózai rajongói film kulisszái mögött

Magyar rajongók nagy ambícióval készítenek egy egész estés Karib-tenger kalózai rajongói filmet, amely az eredeti Disney-franchise részeként funkcionál majd. A projekt, melynek címe A lámpás titka, már több nemzetközi helyszínen is megfordult a forgatás során.

Az Index korábbi beszámolója szerint a magyar rajongók nem kisebb vállalkozásba kezdtek, mint hogy saját Karib-tenger kalózai filmjüket hozzák létre. A A lámpás titka alcímmel futó projekt forgatása jelenleg is zajlik, és a készítők elhivatottsága érződik minden részleten.

Kezdetben csupán egy rövid, 5-10 perces videó elkészítése lebegett a készítők szeme előtt, azonban a forgatókönyvírás során annyira belemerültek a történetbe, hogy végül egy 2 és fél órás mozifilm született. A minőségi munka iránti elkötelezettségük oda vezetett, hogy a forgatás helyszínei között olyan exotikus tájak is szerepelnek, mint Madeira, Mallorca, Görögország és Horvátország.

A projekt nem csak a helyszínekben, de a szinkronizálásban is igyekszik hű maradni az eredetihez, hiszen a magyar szinkronszínészek közreműködésével a nézők a jól ismert hangokon hallhatják majd a kedvelt karaktereket. Ez a hozzáállás bizonyítja, hogy a magyar fanok komolyan veszik a minőségi filmkészítést, és céljuk, hogy produkciójuk méltó legyen Hollywoodhoz.

A Karib-tenger kalózai: A lámpás titka című film kulisszái mögé egy werkfilm segítségével nyerhetünk bepillantást.