Egy rendőr azonnali kirúgása egy szexvideó miatt

Egy erotikus videó okozott botrányt Nashville-ben, amelynek következtében Sean Herman rendőrt azonnali hatállyal kirúgták.

Nashville-ben nagy felháborodást keltett egy OnlyFans-modell szexvideója, amelyben egy egyenruhás rendőr is szerepel. A videóban a modell, Jordin autót vezet, amikor egy rendőrautó megállítja. A rendőr, aki később Sean Hermannek bizonyult, iratokat kér a nőtől, aki cserébe felajánlja, hogy megmutatja a melleit. A rendőr ezt elfogadja, és a videón láthatóan megtapogatja a nő meztelen melleit. A rendőr arcát nem lehet látni, de a vállán viselt Metro Nashville Police Department embléma elárulja azonosságát.

A rendőrség május 15-én értesült a videóról, és azonnal belső vizsgálatot indítottak. A vizsgálat gyorsan megállapította, hogy a videón Sean Herman szerepel, aki a történtek miatt másnap elveszítette állását. A rendőrség szerint Herman tiszteletlen viselkedése szégyent hozott a testületre.

Jordin, a modell, úgy véli, a rendőrség hibázott, mivel a videó teljes egészében megrendezett volt, és Herman szabadnapján, magánterületen készült.