Eltűnt a képernyőkről az ismert műsorvezetőnő, súlyos balesetet szenvedett

Laura Woods, a TNT Sports ismert sportműsorvezetője, nemrégiben eltűnt a képernyőkről, miután súlyos sérüléseket szenvedett egy nyaralás során.

Laura Woods (36) a TNT Sports Bajnokok Ligája, Premier League és bokszműsorok műsorvezetőjeként vált ismertté. Tavaly csatlakozott a TNT csapatához a TalkSPORT-tól, ahol a reggeli műsor házigazdájaként tevékenykedett. Az utóbbi időben azonban Woods nem jelent meg a televíziós közvetítésekben, és Tyson Fury szombati szaúd-arábiai bokszmérkőzésének előestéjén sem volt látható a képernyőn.

A műsorvezető most elárulta, hogy egy nyaralás közben történt baleset következtében műtétre szorult. Egy üveg lámpabúra összetörése okozta a sérüléseit, mély vágásokat ejtve az arcán és az egyik karján.

„Szeretném megmagyarázni, miért nem szerepeltem egy ideje a tévében, hogy teljesen átlátható legyek és elkerüljem a spekulációkat. A múlt hétvégén balesetet szenvedtem egy nyaralóban. Egy párnát lóbáltam, és nekimentem egy nagy üveg lámpabúrának, ami felettem lógott a mennyezetről. Eltört, és megsérült az arcom és a karom. Szerencsére a szememet elkerülte” – nyilatkozta Woods.

A sportújságíró háláját fejezte ki barátjának, Adam Collardnak és az orvosoknak, akik ellátták sérüléseit. „Adam aznap a hősöm volt, aki gyorsan cselekedett, és azóta sem mozdult mellőlem” – mondta el Woods.

Woods üzenetet is küldött kollégáinak, sajnálkozását fejezve ki, hogy nem tud részt venni a következő napi rijádi bokszmérkőzés tudósításában, és sikert kívánt a TNT bokszcsapatának.