Azahriah és a TISZA cipő összeboltolt

Azahriah és a TISZA cipő közös munkájának eredményeként született limitált kiadású kollekció csak két napig volt elérhető, és a rajongók most megtudhatták, mennyiért szerezhették be a különleges darabokat.

Azahriah, aki ismert zenei tehetségként és közösségi média személyiségként tűnt fel, együttműködésre lépett a TISZA cipővel, hogy létrehozzanak egy saját kollekciót. A projekt hónapokig tartó szervezés után valósult meg, és a limitált kiadású termékeket 2023. május 17-18. között lehetett megvásárolni a TISZA cipő Astorián található üzletében.

A szerencsés vásárlók között volt Lakatos Márk is, aki Minik Géza projektmenedzser társaságában járta be az üzletet. Minik elmesélte, hogy a boltot kifejezetten átalakították a két napos eseményre, és azt is megosztotta, hogy Azahriah miért döntött úgy, hogy velük dolgozik együtt. A választás oka, hogy Azahriah egy magyar brandet szeretett volna, és mivel a TISZA az első sneaker brand Magyarországon, ezért ez a választás természetesnek tűnt.

Az üzletben kapható termékek között szerepeltek egyedi tervezésű TISZA cipők, hosszú ujjú tréning felsők, rövid ujjú mezek és zoknik, melyekből korlátozott mennyiség állt rendelkezésre: 2x300 pár cipő, 500 db tréning, 800 db mez és 1000 pár zokni.

Az árak a következőképpen alakultak:

  • Cipő: 49 990 Ft
  • Tréning: 34 990 Ft
  • Mez: 29 990 Ft
  • Zokni: 3990 Ft

Minik Géza szerint ezek az árak körülbelül 20%-kal magasabbak, mint az átlagos TISZA cipőké.

Azahriah eközben a SporonFest-en lépett fel, ahol Curtis-szel és Desh-sel közös fotó készült, melyet Curtis a következő szavakkal látott el: "Együtt a külváros. Újpest&Újpalota" – ez a kép is megjelent az Instagramon.