Tom Cruise lánya nevet változtatott, így mutatkozik be mostantól

Évek óta nem tartják a kapcsolatot Tom Cruise és lánya, Suri, a színész vallása ezt ugyanis tiltja.

Tom Cruise és Katie Holmes közös gyermekével, Surival már régóta nem ápol jó viszonyt, és úgy tudni, hogy a színész 11 éve felé sem nézett. A rossz kapcsolat oka feltehetően az, hogy sem Suri, sem az édesanyja, Katie Holmes nem tagjai a scientológia egyháznak, és a békülésre semmi jel nem utal.

Suri Cruise nemrég egyértelművé tette, hogy nem kívánja apját az életében tudni, amikor megtagadta a hollywoodi filmcsillag vezetéknevét. A Hello! Magazine információi szerint a 18 éves lány most már nem Suri Cruise-ként, hanem Suri Noelle-ként mutatkozik be, különösen akkor, amikor valamilyen eseményen vagy előadáson vesz részt. A Head Over Heels iskolai előadás névsorában is ezen a néven szerepel, ami anyja, Katie Holmes középső nevére utal.

Tom Cruise a lánya 18. születésnapját is kihagyta, és egy közeli ismerős szerint a színésznek bűntudata van amiatt, hogy sok dologról lemaradt Suri életében. Az ismerős hozzátette, hogy Cruise állítása szerint nem vágott el minden szálat, és időről időre értesül arról, mi történik a lányával, de hagyja, hogy Suri és Katie a saját életüket éljék.