Új lendületet hozott Per Johansson a győri kéziseknek

A Győri Audi ETO kézilabdacsapatának balszélsője, Fodor Csenge szerint a vezetőedző, Per Johansson érkezése új lendületet adott a csapatnak a bajnoki hajrára és a Bajnokok Ligája négyes döntőjére készülve.

A Győri Audi ETO kézilabdacsapatának balszélsője, Fodor Csenge a Kossuth Rádiónak adott nyilatkozatában elmondta, hogy a szezon eddigi része furcsa és történésekben gazdag volt, de a lényeg még hátravan. A bajnokságban Debrecenbe mennek az utolsó előtti fordulóban, annak ellenére, hogy a BL-csoportkörében februárban kikaptak a rivális otthonában.

Fodor kemény mérkőzésre számít Debrecennel szemben, de bízik a sikerben, és úgy véli, hogy ez a találkozó jó tapasztalatgyűjtés lehet a négyes döntő előtt. Kiemelte, hogy Per Johansson vezetőedző érkezése új lendületet adott a csapatnak, és hogy a svéd szakember győzni akar, ahogy a csapat is.

A balszélső arról is beszélt, hogy a csapat lelkileg megviselt volt, és önbizalom nélkül nem lehetett volna kilábalni a nehéz időszakból. Johansson azonban azzal kezdett, hogy elmondta a véleményét mindarról, ami jól működött, és arról is, ami nem, majd elkezdtek dolgozni a hibák kijavításán.

A Győri Audi ETO a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Vipers Kristiansand ellen aratott hétgólos sikert tartja a csúcsnak, amelyre taktikailag és fizikálisan is jól felkészülten, önbizalommal telve érkeztek. A június első hétvégéjén esedékes budapesti négyes döntőben az Esbjerggel mérkőznek a fináléért, és Fodor Csenge a pozitív oldalát nézi ennek a döntővel felérő találkozónak.

Fodor szerint az Esbjerg világsztárokból áll és jelenleg nagyon jó formában van, de a Győri Audi ETO-nak több ideje van felkészülni, és ha minden belekerül az első napba, akkor bízik a csapatban, hogy döntőt fognak játszani.