Mészáros Lili összeomlása a Next Top Model Hungary versenyében

Mészáros Lili könnyek között szembesült azzal, hogy a Next Top Model Hungary következő részében extrém kihívással kell szembenéznie.

A Next Top Model Hungary versenyzői legutóbb Ausztriában, 3000 méteres magasságban mutatták meg tehetségüket, ahol fagyos körülmények között, fürdőruhában kellett pózolniuk egy befagyott tavon. Ebben a körben Panka és Anastasia esett ki a versenyből. A műsor következő részében azonban újabb próbatétel vár a maradék hét modellre: a magasban kifüggesztve kell majd leugraniuk a vörös szőnyegre, hogy lenyűgözzék a zsűrit.

Mészáros Lili, aki korábban pozitív visszajelzéseket kapott a zsűritől és magabiztosan haladt előre a versenyben, a kihívás hallatán összeomlott. A többi versenyzőnek kellett megnyugtatnia, hogy képes legyen összeszedni magát. Lili aggodalmát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy esetleg ő lesz a következő, aki kiesik a versenyből.

Lili szavai a kamerák előtt elárulták a feszültségét: "Elképzelhető, hogy eljött az a pillanat, hogy most kiesek. Tényleg itt, a vége előtt ez a legtragikusabb lenne. De hát, léteznek tragédiák!" A versenyben maradt résztvevők és a nézők vasárnap megtudhatják, hogy Mészáros Lili képes volt-e megugrani a kihívást, vagy valóban el kell búcsúznia a többiektől.