Kulcsár Edina: A boldogságtól az ember meghízik

Kulcsár Edina, az egykori szépségkirálynő és rapper férje, G.w.M egy divateseményen vettek részt, ahol a Bors készített velük interjút.

Kulcsár Edina egy ezüst estélyiben érkezett az eseményre, amelyet azért választott, mert ez volt az egyetlen ruha, ami a keze ügyébe került és ráadásul jól is állt neki. A várandósság alatt bő ruhák viselését javasolja kényelmi szempontból, de elmondása szerint ő maga a csinos, nem túl lezser darabokat részesíti előnyben. Kulcsár hozzátette, hogy terhessége alatt is igyekszik stílusos maradni.

Kulcsár Edina megosztotta, hogy kapcsolatuk kezdete óta folyamatosan cseréli a ruhatárát, de nem külső elvárások miatt, hanem a boldogság miatti súlygyarapodás következtében. "A boldogságtól az ember meghízik" – fogalmazott, hozzátéve, hogy korábban 50 kiló körüli súlya miatt ez nem jelentett számára nagy nehézséget. A babavárás és a súlyváltozások miatt gyakran kell új ruhákat beszereznie.

Jelenleg negyedik gyermekét várja, és hamarosan egy kisfiúval bővül a családja, amit férjével, G.w.M-mel együtt üdvözölnek.