Király Viktor felesége meztelenül pózolt

Király-Virág Anita meztelen fotójával hódít az Instagramon, ahol egy bambuszos legyezővel takarja magát.

Király Viktor és felesége, Király-Virág Anita nehéz időszakot tudhatnak maguk mögött, amely során a házasságuk válságba került. Az énekes korábban beszélt arról, hogy lelki gondjai miatt közel 15 kilót hízott, de a pár végül rájött, hogy nem tudnak egymás nélkül élni. Több időt töltöttek kettesben, hogy megbeszéljék a problémáikat, ami meghozta gyümölcsét: ismét egy családként élnek, és Király Viktor 16 kilót fogyott Anita támogatásával.

Anita, aki a szülés után gyorsan visszanyerte alakját, most egy merész lépésre szánta el magát. Az édesanya, aki általában visszafogottabb tartalmakat oszt meg a közösségi oldalán, ezúttal teljesen levetkőzött egy aktfotó kedvéért. A fotón ruha nélkül pózol, csupán egy bambuszos legyezővel takarva magát. A kép letisztult stílusban készült, ami azt sugallja, hogy meztelenül is lehet ízléses és igényes fotót alkotni.

A fotó megtekintésére az Instagramon van lehetőség, ahol a követők már most odáig vannak Anita vonzó megjelenéséért. A műsorvezető bomba formáját és remek genetikáját dicsérik, és a kép alapján mindenki egyetért abban, hogy Anita profin állt modellt.