Papadimitriu Athina lánya nevet változtatott

Papadimitriu Athina legkisebb gyermeke, Elektra nem tudott azonosulni a nevével, ezért úgy döntött, hogy megváltoztatja azt.

Papadimitriu Athina és gyermekei között mára már nagyon jó a kapcsolat, és a testvérek között is szoros a viszony. Athina legkisebb lánya, Elektra, aki énekesnőként tűnt fel a közönség előtt, a The Voice műsorában próbálta meggyőzni nővérét, Nórát, aki azonban nem választotta őt a csapatába. Athina szerint Elektra mindig is a Trokán lányok árnyékában élt, és sok tapintatlan ember miatt érezte ezt így.

Elektra, aki spirituális léleknek tartja magát, fontosnak tartja a keresztneveket, és úgy véli, sokat elárulnak az emberről. Valójában kiskorában Réka néven anyakönyvezték, de később úgy döntött, hogy Elektrára változtatja a nevét. A névváltoztatás oka, hogy félig görögként furcsának találta a teljesen magyar nevet, és gyerekként mindig zavarta, ha családi körben Rékának szólították. A névváltoztatás után a családban még előfordulnak tévesztések, de Elektra reméli, hogy idővel mindenki hozzászokik az új névhez. A választott név, Elektra, a szülei kapcsolatához kötődik, mivel ők az "Elektra mindörökké" forgatásán ismerkedtek meg, amihez ezoterikus dolgok is kapcsolódnak, például Athina testvére, Elektra nagybátyja.