Demcsák Zsuzsa és újdonsült férje örökbe fogadtak egy kiskutyát

Demcsák Zsuzsa és új párja boldogabbak, mint valaha, és most egy kiskutyával bővült a családjuk. A műsorvezető, aki nemrégiben harmadszor is férjhez ment, "igent mondtam" feliratú gyűrűs posztjával lepte meg a rajongóit tavaly októberben. Az új kedvencük egy nyolc hetes szőrgombóc, akibe azonnal beleszerettek, és a minap vitték haza az örökbe fogadott házikedvencet.

Demcsák Zsuzsa és férje a magánéletüket szeretnék maguknak megtartani, de a fontosnak ítélt részleteket megosztják a műsorvezető oldalán. A karácsonyi meglepetésük is így került nyilvánosságra, amikor bejelentették, hogy titokban összeházasodtak.

A műsorvezető egy videót is megosztott, amelyen az idősebbik kutyájuk, Pannika találkozik az új jövevénnyel. A videóban látható az első pillanatok, amikor a 10 éves Pannika és az 8 hetes, még név nélküli kutyusuk összeismerkednek. Demcsák Zsuzsa a bejegyzésében arról ír, hogy bár mindkét kutya nagyon jó természetű, Pannika joggal felmerülő ellenérzéseit a következő napokban kezelniük kell. Tanácsokat is kér a követőitől a beilleszkedés megkönnyítése érdekében.