Balogh Levente: Több mint milliárdos üzletember

Balogh Levente, aki az ország 100 leggazdagabb embere között a 64. helyet foglalja el 39.6 milliárd forintos vagyonával, nem szereti, ha milliárdos üzletembernek nevezik, és nem számolja a vagyonát.

Balogh Levente, az Álommeló elnök ura, a Fókusznak adott interjújában beszélt arról, hogy számára nem a pénz a legfontosabb, hanem az alkotás és a teremtés. Elmondása szerint nem a milliárdos címke miatt büszke, hanem azért, mert egy jelentős közép-európai cégcsoportot hozott létre.

A férfi kifejtette, hogy nem érdekli a vagyona nagysága, és nem foglalkozik azzal, hogy hányadik helyen áll a leggazdagabbak listáján. Úgy véli, ez csupán egy "szükséges rossz", és korábban még szükségét látta egy ilyen listának, de ma már úgy gondolja, hogy a helyzet megváltozott, és sok "ügyeskedő" is megjelenik a gazdagok között.

Az Álommeló második évadának győztese, Kása Eszter, aki június elején kezdheti meg munkáját Balogh Levente elnöki asszisztenseként, a Story magazinnak mesélt arról, hogy élete mennyire megváltozott az elmúlt évben. A fiatal nő 2023 elején, 12 év után szakított párjával, és egy barátnője bátorítására jelentkezett a műsorba. Kása elárulta, hogy a szakítás után pszichológushoz fordult, aki megerősítette abban, hogy elég erős egy ilyen kihíváshoz, és a műsor során rájött, hogy jóval több dologra képes, mint korábban hitte.