Panna kiesése a Next Top Model Hungary versenyből

A Next Top Model Hungary legutóbbi adásában Panna és Anastasia is búcsút intettek a versenynek, amely döntés különösen Pannát érintette meg.

Baranyi Panna a Mokka műsorában osztotta meg érzéseit a kiesését követően. Elmondása szerint a zsűri döntése teljesen váratlanul érte, és annyira megdöbbent, hogy nem is tudott búcsúbeszédet mondani. Panna utólag sajnálja, hogy nem töltött több időt a catwalk gyakorlásával, de a folyamatos forgatások miatt inkább a pihenést és relaxációt részesítette előnyben.

A verseny során végzett önértékelése kapcsán Panna úgy véli, hogy bizonyos dolgokat kiegyensúlyozottabban kellett volna kezelnie, és a műsor visszanézése során felismerte saját hibáit, amelyeken a jövőben szeretne javítani.

Panna beszámolója szerint úgy érzi, hogy a versenyben maradtak olyan modellaspiránsok, akik gyengébben teljesítettek nála. A catwalk terén elismerte saját gyengeségét, de fotóit erősnek tartotta, és ezért nem tartotta jogosnak a kiesését. Azt is hozzátette, hogy bár amatőrként csatlakozott a versenyhez, és az utcáról érkezett, a nyolcadik helyezést mégis jó eredménynek tekinti, de mindig többre vágyik.

A műsorban kialakult barátságokról is szó esett, különösen Vivi neve került elő, akivel Panna nagyon jó kapcsolatot alakított ki. Vivi meghatódott Panna kiesésekor, és a két versenyző a műsor után is jóban maradt.

Panna a jövőjéről is beszélt, elmondása szerint a műsor óta számos megkeresést kap, így nem tervezi abbahagyni a modellkedést. Emellett a média világában is szeretne érvényesülni, és Iszak Eszter karrierútját szeretné követni.