Megyeri Csilla és Palik László párbeszéde a múltról és az öniróniáról

Megyeri Csilla, a ValóVilág12 háziasszonya, büszkén mesélt arról, hogy hét év után ismét műsorvezetőként térhetett vissza a képernyőre. A tévés a Palikék Világa podcastjében, az Ilyen az élet című műsorban vendégeskedett, ahol szóba került az a régi, botrányos felkonferálása is, amit még mindig nem tudott teljesen feldolgozni.

Megyeri Csilla a podcastban elmondta, hogy az Alföld televíziónál történt felkonferálás során elszenvedett támadásokat nehezen viselte, mivel úgy érezte, ő soha nem ártott senkinek. Az influenszer szerint a rossz összevágás miatt váltak botrányossá a szavai, mivel egy lényeges részlet kimaradt a közvetítésből.

Palik László a beszélgetés során kifejtette, hogy nem helyénvaló áldozatként viselkedni, ha valaki maga választja a nyilvánosságot. "Nem állt ott valaki egy kalasnyikovval és kergetett a kamera elé, hanem te magad mondtad el" – fogalmazott Palik, hangsúlyozva, hogy Megyeri tudatosan vállalta a szereplést és a szakmában szerzett tudását használva lépett a kamera elé.

Palik továbbá kiemelte az önirónia fontosságát a szakmában, és azt, hogy mindenki hibázhat, de fontos, hogy az ember hű maradjon önmagához és ne tagadja meg a saját gesztusait. Megyeri Csilla esetében ez azt jelenti, hogy ha nem gesztikulálna, az nem lenne őszinte.