Eszenyi Enikő és Hunyadi Donatella is a kifutón vonultak modellként

Instagramon osztotta meg Eszenyi Enikő, hogy modellként vett részt egy divatbemutatón, és nem ez volt az első alkalom, hogy modellkedett.

Csütörtökön került sor Demeter Richárd divattervező legújabb kollekciójának bemutatójára, aki a TV2 show-műsoraiban is aktív, többek között a Dancing with the Stars műsorában viselt ruhákért is ő a felelős. A bemutatón nem csak hivatásos modellek, hanem Eszenyi Enikő, Zimány Linda és Hunyadi Donatella is felvonultak, megmutatva a tervező darabjait – számolt be róla a Femcafe.

Eszenyi Enikő egy videót is közzétett pénteken, amelyen látható, ahogy végigsétál a kifutón. A felvételhez csupán egy rövid megjegyzést fűzött: "Cat Walk❤️" – olvasható a színésznő Instagram-bejegyzésében. A színésznő lapunknak mesélt arról, hogy korábban már többször is modellkedett, például Vidák Györgyi jelmeztervező A színésznők a kifutón című estjén, amit minden évben megrendeztek.

- Nagyon sokszor voltam már modell, ezúttal is nagyon jól éreztem magam, remek csapat állt össze és mindenkivel váltottam pár szót. Érdekes volt a többi lányt is megismerni – mesélte Enikő, aki azonnal igent mondott a tervező felkérésére.

- Demeter Richárd kicsit földim, nagyon régóta ismerjük egymást és nagyon mélyen szeretem. Csodálom a munkáit, neki köszönhetem a Dancing with the Starsban viselt ruháimat is, ott még inkább a szívembe zártam. Mikor felkeresett, megmutatta a kreációt és elmondta, hogy arra gondolt, én viseljem, nagyon örültem, mert valóban magaménak éreztem ezt a gyönyörű darabot – tette hozzá.

Hunyadi Donatella is felvonult a kifutón Demeter Richárd Fashion Showján. A modellként is tevékenykedő fiatal lányt természetesen édesanyja, Kiszel Tünde is elkísérte, aki csillogó szemekkel figyelte lánya minden mozdulatát.

Elmondhatatlanul büszke vagyok rá, annyira tehetséges, szép és okos. Mindig elsírom magam, ha így látom őt. Most is olyan gyönyörű volt ezekben a ruhákban – áradozott Tünde, aki nemcsak anyaként tekint lányára, hanem barátnőként is, és gyakran szerveznek közös programokat.

Mi egyúttal barátnők is vagyunk, sok közös programot szervezünk. Olyan is előfordul, hogy Donatella barátnői is jönnek, velük is nagyon jól érezzük magunkat, és engem is fiatalon tartanak. Igaz, hogy nagyon elfoglalt a lányom, de rám mindig szakít időt. Együtt élünk még, és egyelőre gondolni sem merek arra, hogy elköltözik tőlem. Pedig tudom, hogy egyszer ennek is eljön az ideje – sóhajtott fel Kiszel.