Ilyen még nem volt Magyarországon, toppos falunapot tartottak a Budapesten

Elmentünk megnézni a DIVAS The Show-t, ahol szinte semmi sem úgy történt, ahogy korábban beharangozták. Az viszont biztos, hogy ilyet még tényleg életünkben nem láttunk.

Meglehetősen erőteljes promóciót kapott a DIVAS The Show produkció. Kétszintes színpad, öt díva, negyven táncos, hetven dal, több mint kétórás műsor, egy amerikai sztár, és öt autó, amiből egyet megnyerhetett valaki a nézők közül – ezeket ígérték a Budapest Sportarénában megrendezett eseményen, de a valóságban ezek közül sok nem valósult meg.

Az ígéretekkel ellentétben a kiemelt álló és a sima álló helyeket egyesítették, ami csalódást okozott azoknak, akik többet fizettek a jobb helyért. A szervezők nagy ígéretei, mint hogy "elhozzuk Las Vegast" és "ilyet még nem csináltak Magyarországon", túlzónak bizonyultak.

A műsor nyolc óra után kezdődött, és egy váratlan bevezetővel indult, ahol a szervezők meséltek az esemény ötletéről. A közönség, amely jóindulattal is csak fél háznak mondható, nem erre számított.

A DIVAS Live 1999-es előadását idéző műsorban Horányi Juli, Bencsik Tamara, Singh Viki, Kollányi Zsuzsi és Ambrus Rita léptek fel. A zenekar és az énekesek jól teljesítettek, de a látvány és a hangosítás problémákat okozott. A magas színpad és a túl hangos zene miatt sokan távoztak a helyszínről.

A külföldi "sztár", Kevin Iszard, bár jól énekelt, kevésbé volt ismert a magyar közönség számára. Varga Viktor is fellépett, de ő sem keltett nagy izgalmat a nézőkben.

Fehér Holló, a Farm VIP egykori győztese, zenész-producer szerint a műsor nem állta meg a helyét egy arénabulinak. Úgy vélte, jobb lett volna, ha az énekesek saját dalokat énekelnek.

A koncert végén kisorsolták az autót, de a sorsolás módja is különös volt. A közönség nagy része már távozott, amikor a szervezők megköszönték a részvételt.

A beharangozott Las Vegas-i show helyett a rendezvény inkább egy kultúrház szombat esti programjára emlékeztetett.