Brad Pitt a Forma-1 világában: új filmjéhez képezte magát pilótává

Brad Pitt színész négy-öt hónapon át készült arra, hogy hitelesen alakíthasson egy versenypilótát egy még cím nélküli, Forma-1-es témájú filmben, amelyet az Apple Original Films gyárt.

Jerry Bruckheimer producer beszámolt arról, hogy a még cím nélküli film főszereplője, Brad Pitt, komolyan vette a felkészülést a szerepre. A producer elmondása szerint Pitt négy vagy öt hónapig tréningezett, és több Forma-1-es pilóta is úgy vélekedett, hogy a színész született versenyző. Bruckheimer szerint Pitt csodásan fest az autóban.

A filmről egyelőre kevés részlet ismert, és még a megjelenési dátum sem publikus, de a legvalószínűbb, hogy a mozikba jövő nyáron kerülhet. Bruckheimer nem árult el részleteket arról, hogy milyen gyorsan vezet Pitt a forgatáson, csak annyit mondott, hogy ezzel kapcsolatban nem beszélhet, mert a biztosító nem nézné jó szemmel.

A film története szerint Brad Pitt egy öregedő F1-versenyzőt fog alakítani, aki a visszavonulása után visszatér, hogy mentoráljon egy feltörekvő fiatal tehetséget.