Telekom T Phone 2 és T Phone 2 Pro: Új okostelefonok a piacon

A Magyar Telekom bejelentette, hogy jövő héten érkeznek a boltokba a T Phone készülékcsalád legújabb tagjai, a T Phone 2 és a T Phone 2 Pro, melyek erősebb processzorral és jobb kamerával rendelkeznek elődeiknél.

Másfél évvel ezelőtt mutatta be a Magyar Telekom a T Phone márkájú okostelefonjait, melyekkel az 5G technológiát szerették volna elérhetővé tenni szélesebb tömegek számára. Az első modellek sikeresnek bizonyultak, és most itt az ideje a széria frissítésének.

A T Phone 2 alapmodell egy 6,6 hüvelykes LCD kijelzővel büszkélkedhet, míg a T Phone 2 Pro egy nagyobb, 6,8 hüvelykes AMOLED panellel érkezik, mindkettő 120 Hz-es képfrissítési rátával. A készülékek Snapdragon 6 Gen 1 processzorral, 128 GB vagy 256 GB tárhellyel, valamint kettős SIM-támogatással (nano SIM és eSIM) kerülnek piacra.

A fényképezés terén a T Phone 2 három hátlapi kamerával rendelkezik, míg a T Phone 2 Pro négyet kapott, mindkét esetben egy 50 megapixeles fő szenzorral. Az előlapi kamera az alapmodellnél 8, a Pro verzióban pedig 16 megapixeles.

Színválasztékban a T Phone 2 szürke, a T Phone 2 Pro pedig azúrkék kivitelben lesz elérhető. A készülékek listaárai 60 ezer, illetve 100 ezer forint, de díjcsomagtól függően jelentős kedvezményekkel is megvásárolhatók. Az új T Phone-ok május 23-án kerülnek értékesítésre Magyarországon és további tíz európai országban.

A Telekom ígérete szerint a készülékek három évig havonta, azt követően további két évig negyedévente kapnak majd szoftver- és biztonsági frissítéseket.