Pierce Brosnan 71 éves – Emlékszik még ezekre a filmekre?

Hollywood egyik legsokoldalúbb színésze, Pierce Brosnan május 16-án ünnepelte 71. születésnapját. Az ír származású színész karrierje a '80-as években indult a televízióban, ahol a Remington Steele című sorozatban nyerte el a nézők szeretetét. A James Bond szerepével vált világhírűvé, amit 1995 és 2002 között négy filmben alakított. Brosnan tehetségét nemcsak akcióhős, hanem drámákban, vígjátékokban, romantikus filmekben és musicalekben is megmutatta.

Születésnapja alkalmából egy kvíz segítségével tesztelhetjük, mennyire ismerjük a színész munkásságát. A kvízben többek között olyan filmek jeleneteit kell felismerni, mint az "Aranyszem", "A holnap markában", "Dante pokla", "A távoli rokon", "A Thomas Crown-ügy", "A világ nem elég", "A panamai szabó", "Halj meg máskor", "A fűnyíró ember", "Seraphim Falls - A múlt szökevénye", "Az utolsó gyémántrablás", "Mamma Mia!", "A sellő és a Napkirály", "Hamupipőke" és "Az idegen".

Önnek hány filmet sikerült felismernie? Ne feledje, megoszthatja velünk az eredményét! Pierce Brosnan változatos karrierje során számos emlékezetes karaktert hozott létre, és a kvíz jó alkalom arra, hogy felidézzük ezeket a szerepeket.