Opitz Barbi és Serleg Albert közötti feszültség a közösségi médiában

Opitz Barbi énekesnő és Serleg Albert közötti kapcsolat továbbra is feszült, ami legutóbb az énekesnő közösségi média bejegyzésében csúcsosodott ki.

Opitz Barbi, aki korábban egy "emberrablós" botrányba keveredett, hosszú ideig tartó, viharos kapcsolatot élt meg Serleg Alberttel. A kapcsolatot több családi konfliktus is megmérgezte, például amikor az énekesnő édesapja fenyegető üzeneteket küldött, vagy amikor az édesanyja összetűzésbe került Alberttel. Ezek a viszályok végül a szakításhoz vezettek.

Serleg Albert, aki egyben menedzser is, egy Instagram-sztoriban osztotta meg gondolatait, amelyben arról beszélt, hogy néha el kell térni az útról, hogy felismerjük, rossz irányba haladunk. Az üzenetében arra bátorította követőit, hogy legyenek erősek és értékeljék a körülöttük lévő dolgokat, ne pedig azon rágódjanak, hogy nem elég szépek vagy gazdagok. Különösen azoknak üzent, akiket bántanak vagy csúfolnak, és arra biztatta őket, hogy legyenek többek, és ne engedjenek a megfelelési kényszernek.

Ezzel szemben Opitz Barbi egy eltávolított posztjában élesen szólította meg egykori párját, arra kérve, hogy hagyja békén, ne zaklassa tovább, és ne fenyegetőzzön vele. Az énekesnő nyilvánvalóan aggodalmát fejezte ki ebben a bejegyzésében.