Nicola Coughlan meztelen jelenetet kért a Bridgerton harmadik évadába

A Bridgerton család harmadik évadának egyik főszereplője, Nicola Coughlan, aki Penelope Featherington karakterét alakítja, kifejezetten kérte, hogy legyen meztelen jelenete a sorozatban, ezzel kívánva visszavágni a testszégyenítőknek.

A Netflixen május 16-tól elérhető lesz A Bridgerton család harmadik évadának első fele, amely Penelope Featherington szerelmi életére fókuszál. Nicola Coughlan egy friss interjúban beszélt arról, hogy ragaszkodott hozzá, hogy az előző évadokhoz hasonlóan ő is forgathasson erotikus jelenetet Luke Newtonnal, a sorozatbéli partnerével. Coughlan szeretett volna meztelen jelenetet, hogy ezzel válaszoljon azoknak, akik az alakja miatt bántották.

Coughlan elmondása szerint egy meztelen jelenet forgatása az ő ötlete és döntése volt, amit a testéről folyó diskurzusban részt vevőknek szánt "baszd meg" üzenetként. A színésznő azt is hozzátette, hogy a forgatás során gyönyörűnek érezte magát, és szeretné ezt a pillanatot megőrizni az emlékezetében, hogy idősebb korában is emlékezhessen, mennyire "kibaszottul dögös" volt.

Nicola Coughlan évek óta nyíltan beszél a testpozitivitásról és aktívan küzd a gyűlölködők ellen. A színésznő a szülei előtt azonban bevallotta, hogy egy kicsit szégyenlős.