"Este, amikor a gyerekek elcsendesednek..." - Németh Kristóf a házasság titkairól

Németh Kristóf háromgyermekes édesapaként és színházigazgatóként is komoly kihívásokkal néz szembe, de feleségével, Zitával mindig találnak időt egymásra, hogy megőrizzék kapcsolatukat.

Németh Kristóf a Manna Fm Valódi Nők című műsorában beszélt arról, hogy három gyermek mellett milyen nehézségekkel kell megküzdeniük, és hogy a feleségével, Zitával hogyan tudnak időt szakítani egymásra. A színész szerint felesége gyönyörű nő, csodálatos anyuka és fantasztikus feleség, aki a szülei után a legnagyobb hatással volt az életére.

Németh Kristóf elárulta, hogy kapcsolatuk titka a közös humor és az őszinteség. Fontosnak tartja, hogy ne feküdjenek le úgy, hogy bármi tüske maradjon bennük, és minden nehézséget képesek legyenek poénba vagy röhögésbe fordítani.

A színész hangsúlyozta, hogy a kapcsolatban vannak könnyebb és nehezebb időszakok, de ha a pár egy nyelvet beszél és őszinték egymással, akkor minden nap ajándék lehet, még a legrosszabbak is. A humor összekötő erejét emelte ki, amely szerinte minden helyzetben segít.

Németh Kristóf azt is elmesélte, hogy esténként, amikor a gyerekek már elcsendesednek, és ő is befejezte a munkát, akkor kezdődik az ő és felesége estéje. Ilyenkor sorozatnézés, szaunázás, romantikázás vagy egy jó film megtekintése szerepel a programban. Fontosnak tartja, hogy ne váljanak pusztán szülőkké, hanem megőrizzék férfi és női identitásukat is.