Blikk Vakáció nyereményével gyereknapi mulatságot szervez egy szerencsés nagypapa

Tóth Mihály, a Blikk játékának egyik szerencsés nyertese, gyereknapi mulatságot tervez unokáinak a nyert 20 ezer forintból. A szegedi olvasó már alig várja, hogy meglephesse a kicsiket, akik még nem is sejtik a nagyapa által tervezett meglepetést.

A Blikk játékának köszönhetően Tóth Mihály nagypapa egy különleges napot szervezhet unokáinak. "Jön a gyereknap, csapunk a gyerekekkel egy kis mulatságot bent a városban, pont elég lesz rá a nyeremény. Még nem tudják, majd akkor mondjuk meg nekik, ha hazajönnek az oviból és az iskolából mindhárman" – osztotta meg terveit a Blikk olvasóival a nyertes nagypapa.

A Blikk Vakáció játéka május 26-ig tart, és a fődíj három darab, egyenként 400 ezer forint értékű utazási utalvány. A résztvevőknek a Blikkben található pályázati szelvényen kell megválaszolniuk az aznapi kérdést, három különböző szelvényt összegyűjteniük, majd azt a 1122 Budapest, Városmajor utca 11. címre elküldeniük.

Azok számára, akik nem szeretnének a postával bajlódni, lehetőség van e-mailben is beküldeni a válaszokat. A három játékszelvényt lefotózva a jatek@blikk.hu e-mail-címre várják a szervezők. A beküldési határidő május 28. éjfél, a sorsolás pedig május 29-én 11 órakor lesz.

A fődíjon kívül minden nap van lehetőség nyerni, ehhez csupán az aznapi helyes válasz betűjelét kell sms-ben elküldeni a 30-344-4238-as telefonszámra, a játékos nevével és címével együtt. Az előre meghatározott időpontban helyes választ beküldő olvasó 20 ezer forintot nyerhet, ahogy ezt Tóth Mihály is megtapasztalhatta.

A Blikk játéka így nem csak a gyereknapi mulatságot teszi lehetővé, hanem a nyári tervek megvalósítását is elősegítheti. Ne maradjon le a lehetőségről, játsszon és nyerjen a Blikk Vakációval!