Molnár Áron kivonulása A mi kis falunkból és a Sztárbox konfliktus

Molnár Áron, a noÁr Mozgalom alapítója, nemrégiben beszélt arról, hogy miért hagyta ott A mi kis falunk című sorozatot, és egy Sztárboxos incidensről is mesélt.

Molnár Áron a közösségi médiában gyakran fejezi ki véleményét, legyen szó tetszésről vagy nemtetszésről. A színész nemrégiben Hajdú Péterrel került szóváltásba egy nemzetközi bokszversenyen való részvétel elutasítása kapcsán. Geszti Péter műsorában, az Adom a napomban vendégeként Áron az igazságérzetéről és erős nyilatkozatairól beszélt. Elmondta, hogy a pénzügyi stabilitás fontos számára, de a gerince mindig előrébb való volt, és sosem hajlandó szemet hunyni bizonyos dolgok felett. Ezt példázza A mi kis falunkkal kapcsolatos esete is, amikor Kapitány Ivánnal összeveszett, mert jobb munkakörülményeket kért, de végül egyedül maradt a harcban, ezért távozott a produkciótól.

Áron kiemelte, hogy nem hajlandó szemet hunyni azok felett a dolgok felett, amelyek irritálják, és Geszti Péter felvetette, hogy ez a magatartás hátrányos lehet a munkája szempontjából. A színész elmesélte, hogy a Sztárboxban tapasztalt egy olyan helyzetet, ahol a műsorvezetők szexista megjegyzéseket tettek a nőkre, ami nagyon zavarta. Ezt követően egy felháborodott posztot írt és közzétett, amire a producer barátságosan felhívta, hogy miért nem beszélt vele előbb, mert akkor változtathattak volna a műsor tematikáján. Áron elismerte, hogy ez tanulópénz volt számára, mivel ő nem ebben a környezetben szocializálódott, hanem abban, hogy a támadásokat nyilvánosságra kell hozni.