Molnár Áron meghívta, de Vidnyánszky Attila visszautasította a Toxikoma vetítését

Molnár Áron színész két jegyet vásárolt Vidnyánszky Attilának a Toxikoma című film vetítésére, hogy bizonyítsa szakmai tehetségét, de a Nemzeti Színház igazgatója visszaadta a jegyeket.

Molnár Áron a Adom a napom című műsorban beszélt arról, hogy milyen frusztráló, amikor ő és kollégái ingyen kénytelenek filmszerepeket vállalni. Elmondása szerint több tehetséges színész is tiltólistára került, ami felháborító helyzetet teremt. Molnár szerint ez a rendszer a lojalitást és a hűséget részesíti előnyben a tehetség és a kritikus gondolkodás helyett.

A műsorban szó esett Vidnyánszky Attiláról is, aki korábban megkérdőjelezte Molnár színészi képességeit. Molnár ezért vásárolt jegyeket a színházigazgatónak a Toxikoma című filmre, hogy megmutassa tehetségét, de Vidnyánszky nem fogadta el a meghívást.

Molnár Áron említést tett a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) körüli eseményekről is, amelynek kuratóriumi elnökeként Vidnyánszky Attila felelős az egyetem alapítványi fenntartásba kerüléséért és az ott történtekért. Molnár szerint Vidnyánszky erővel foglalta el az egyetemet, elvette a szenátus jogkörét, és ezzel tönkretette az intézményt és annak szabadságát.