A riporternő, akit folyamatosan megzavarnak munka közben

Louisianai közlekedési riporter, Felon Brown megosztotta a TikTokon, hogy milyen kihívásokkal kell szembenéznie egy út melletti tudósítás során.

Felon Brown, aki főként közlekedési tudósítóként tevékenykedik Louisiana állam fővárosában, Baton Rouge-ban, egy helyi tévécsatornánál dolgozik. Nemrégiben egy videót töltött fel a TikTokra, amelyben bemutatja, milyen nehézségekkel kell megküzdenie, amikor az út mellett próbál tudósítani.

A videó címe provokatív kérdést vet fel: „Egy nő tényleg nem végezheti nyugodtan a munkáját?”. Brown ezzel szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy milyen nemkívánatos figyelmet kap az elhaladó sofőröktől, akik dudálással zavarják meg munkáját.

A felvételen látható, hogy a riporter többször is megpróbálja elkezdeni a bejelentkezést, de az autósok folyamatosan megszakítják a dudálással. A videó végén Brown szarkasztikus arckifejezéssel integet vissza az egyik sofőrnek, ami a frusztrációját tükrözi.

A TikTokon megosztott videóra érkező kommentek között többen is kiemelték, mennyire elkeserítő a többnyire férfi sofőrök viselkedése, és hogy ez mennyire megnehezíti a riporternő munkáját.

: article-1