Lola távozása az MTVA-tól

Sok rajongó számára váratlanul érkezett a hír, hogy Lola, a népszerű műsorvezető, négy év után elhagyja a SzerencseSzombat című műsort és ezzel együtt az MTVA-t is. Információink szerint a döntés hátterében az áll, hogy Lola szeretett volna más csatornákon is megjelenni, de erre nem kapott lehetőséget.

Lola karrierje énekesnőként indult, a VIVA TV-n keresztül vált az ország egyik kedvencévé, különösen a tinik körében. A zenei pályafutását néhány évvel ezelőtt cserélte le a televíziózásra, 2018-ban csatlakozott az MTVA csapatához. Első műsorvezetői szerepét a Petőfi TV-n kapta meg, és több mint öt év után, tavaly ősszel hagyta ott a csatornát.

A Duna TV képernyőjén azonban továbbra is láthatták a nézők, ahol több műsort is vezetett, többek között A Dal háttérműsorát, és egészen mostanáig a SzerencseSzombatot is. Most azonban végleg búcsút int a köztévének. Az MTVA-nál töltött ideje alatt Lola számos emlékezetes pillanatot szerzett a nézőknek, és bár távozik, rajongói bizonyára továbbra is követni fogják pályafutását, bárhol is folytassa.

A televíziózás világában nem ritka, hogy a műsorvezetők és színészek neve körül érdekességek bontakoznak ki. Például Gregor Bernadett, a Jászai Mari-díjas színművész, a Duna Névjegy című műsorában mesélt arról, hogy szülei eredetileg a Gregor Györgyi Zita nevet adták neki, de négyéves korában hivatalosan is megváltoztatták. „Ennek az volt az oka, hogy édesapám viccesen Bernátnak szólította anyukámat valamiért, engem pedig kis Bernátnak hívtak, arra nem is hallgattam, hogy Györgyi. Édesapám egyik operaénekes kollégájának felesége javasolta, hogy egyszerűbb lenne, ha Bernadettre változtatnák a nevem” – emlékezett vissza a színművész, aki úgy érzi, neve jelentéséhez hűen maga is erős nő.

Gregor Bernadett életét huszonéves kora óta követhette a nyilvánosság, azonban az utóbbi időben már nem az érdekes párválasztásairól vagy a magánéletéről lehetett olvasni, hiszen egyre ritkábban nyilatkozik. Most azonban egy gyerekkori titkot árult el magáról, ugyanis mint kiderült, valójában nem is ezen a néven született, hanem Györgyi Zitaként anyakönyvezték. Végül négyéves korában döntöttek úgy a szülei, hogy átkeresztelik. "18 éves koromban eljöttem otthonról és elég korán megtanultam a saját lábamon állni. Az életem is valahogy úgy alakult, hogy szükségem volt mindig erre az erőre. Szeretem, hogy nem függök senkitől és semmitől, és az élet viharában egyedül is helytállok bármilyen helyzetben" – jegyezte meg Bernadett.