Lola távozása az MTVA-tól

A Blikk információi szerint Lola azért hagyja el az MTVA-t, mert a szerződése nem tette lehetővé számára, hogy más csatornák műsoraiban is szerepeljen.

Lola, aki énekesnőként vált ismertté, négy év után hagyja el a SzerencseSzombat műsort és az MTVA-t. Közösségi oldalán kifejtette, hogy hálás az ott töltött időért, de szükséges számára a továbblépés. A Blikk szerint az énekesnő szeretett volna más csatornák műsoraiban is megjelenni, de szerződése ezt nem tette lehetővé.

A Petőfi TV-nél kezdett tévézni, majd a Duna TV-n is látható volt, ahol többek között A Dal háttérműsorát vezette. A Blikk információi alapján Lola az elmúlt években több ajánlatot is kapott kereskedelmi csatornáktól, de szerződése miatt nem vállalhatott munkát más csatornáknál. Nemrég egy olyan ajánlatot kapott, amit már nem akart visszautasítani, ezért döntött a távozás mellett.

Az MTVA nem kommentálta a történteket, de Lola megerősítette a megkeresések tényét, és azt nyilatkozta a Blikknek, hogy továbbra is szeretne műsorvezetéssel és zenéléssel foglalkozni. A lap úgy véli, hogy Lola az RTL-nél folytatja majd a munkát, de ezt a csatorna egyelőre nem erősítette meg.