Kulka János családjában dupla öröm: Nemzet Színésze és új családtag érkezik

A Nemzet Színésze cím elnyerése mellett Kulka János családjában további örömre ad okot egy kisbaba érkezése, amely még inkább megtölti majd az ünneplésekkel a közeljövőt.

Április elején Kulka János színművésznek adták át a Nemzet Színésze címet, amelyet korábban olyan kiválóságok viseltek, mint Király Levente, Bodrogi Gyula, Molnár Piroska, és többek között Cserhalmi György is. A díjat Molnár Piroska színésznő jelentette be telefonon, amely hírre Kulka János könnyek között reagált.

A színész nővére, Dr. Kulka Janina, aki orvosprofesszor, azonnal a testvére mellé sietett, amikor megtudta a jó hírt. Janina elmondása szerint testvére sosem vágyott elismerésre vagy díjra, és különösen nem számított rá az utóbbi, kevésbé aktív éveiben.

A családi ünneplés azonban nem ér véget a címadományozással, hiszen Dr. Kulka Janina fia hamarosan apa lesz, így Kulka János nagybácsi szerepét hamarosan nagypapa szerepére cserélheti. A család hagyományos nyaralásának időpontja még bizonytalan, mivel az új családtag érkezése miatt az időpontot ehhez kell igazítani. A színész izgatottan várja az új kis jövevényt, és büszke a gyerekeire, akikkel együtt készülnek a nagy eseményre.