Keanu Reeves mintha 20 évet fiatalodott volna az új frizurájának hála

Keanu Reeves, a kanadai színész, aki legutóbb a John Wick negyedik részében tűnt fel, új frizurával lepte meg rajongóit, amely jelentősen megfiatalította a megjelenését.

Keanu Reeves nemrégiben befejezte a John Wick sorozat negyedik felvonását, amely a bérgyilkos történetét keretbe foglalta. A 59 éves színész azonban nem pihen, hiszen több projektben is részt vesz. Jelenleg a Sonic videójáték-adaptáció folytatásában Shadow karakterének hangját kölcsönzi.

A rajongók legnagyobb meglepetésére Reeves megvált hosszú tincseitől, amelyek már-már védjegyévé váltak számára. Az új, rövid hajviseletet a Mátrix-korszakát idézi, és ennek oka is kiderült: Reeves a Jonah Hill által rendezett Outcome című filmen dolgozik, amelynek Los Angeles-i forgatásán kapták lencsevégre. Bár a Mátrix ötödik részében való szerepléséről még nincsenek információk, a színész tehetségét és sokoldalúságát ez a változás is jól mutatja.

A Los Angeles-i élet nem csak a filmsztárokról szól; a városban élő vadon élő állatok is képesek meglepetéseket okozni. Egy helyi fotográfus, Johanna Turner, sikert aratott egy mosolygós barnamedve fotójával, amelyet a közösségi médiában és az amerikai híradókban is bemutattak. Turner módszere egyszerű: kiválaszt egy szép helyet, leállítja a kameráját, és több hétre otthagyja, ahol mozgásérzékelő segítségével készülnek a felvételek. A fotós egy éve választotta ki a helyszínt, ahonnan a kép készült, és örül, hogy a medve képe némi plusz figyelmet és finanszírozást hozhat az élőhely védelmére.