Együtt dolgozik Joshi Bharat és kedvese, Kiss Virág: „Ez a mi gyerekünk”

Alig négy hónapja alkot egy párt Joshi Bharat és kedvese, Kiss Virág, de máris tele vannak közös jövőbeli tervekkel. Az indiai származású műsorvezető és a parfümkészítőként is dolgozó színésznő egy illatokkal és ízekkel teli estre invitálják meg a közönséget.

Joshi Bharat és Kiss Virág szakmai életüket is összekapcsolják, és egy különleges estre készülnek, ahol az indiai ízek és a keleti illatok kerülnek előtérbe. Bharat, aki az indiai konyhát részesíti előnyben, az eseményen nem fog főzni, de segített az ötfogásos menü összeállításában, és az előadás során ő is beszél majd az indiai gasztronómiáról és kultúráról.

Az eseményen minden fogás előtt a vendégek nem csak ízletes ételeket, hanem szellemi táplálékot is kapnak. Kiss Virág az illatokról, míg Bharat az indiai gasztronómiáról és kultúráról fog mesélni.

Bharat, aki évtizedek óta nem él Indiában, mégis szorosan kötődik szülőföldjéhez, figyelemmel kíséri az ottani eseményeket és tartja a kapcsolatot a családjával.

A műsorvezető és színésznő együttműködése nem csak szakmai, hanem személyes szinten is különleges számukra. Bharat emlékezik azokra az időkre, amikor Indiai teázó című műsorát készítette, és most kedvesével együtt egy új, az érzékekre fókuszáló előadást és vacsorát alkottak meg, amit ők a "közös gyereküknek" neveznek.