Jeremy Clarkson lett az Egyesült Királyság és Írország legszexibb férfija

Jeremy Clarkson, a Top Gear népszerű műsorvezetője második éve nyerte el az Egyesült Királyság és Írország legszexibb férfijának járó címet, megelőzve többek között Tom Hollandot, Idris Elbát és Vilmos herceget.

A 64 éves tévés személyiség győzelmét az IllicitEncounters társkereső oldal női tagjai szavazták meg, amely egyébként házas emberek számára kínál lehetőséget arra, hogy életük párja mellett más kapcsolatokat is kialakítsanak. Clarkson ezzel a sikerrel olyan ismert színészeket utasított maga mögé, mint a Pókemberként ismert Tom Holland, a karizmatikus Idris Elba, valamint a királyi család tagja, Vilmos herceg.

A szavazásban kétezer nő vett részt, akik online adták le voksukat egy olyan társkereső oldalon, ahol házas emberek tudnak ismerkedni. A résztvevőknek összesen ötven, az elmúlt évben kulturálisan releváns brit és ír férfit kellett pontozniuk egy tízes skálán, aszerint, mennyire tartják az illetőt szexinek.

Clarkson újságíróként kezdte karrierjét, a kilencvenes évekre vált elismert közéleti személyiséggé. Az általános ismertséget a BBC Top Gear című műsora hozta meg számára, amit 1988 és 2015 között vezetett társaival. Jelenleg ő az angol Legyen Ön is Milliomos! házigazdája, miközben saját Clarkson’s Farm című dokusorozatát is vezeti, amiben saját farmja működését mutatja be.

Több autós könyvet is írt, hetente jelennek meg cikkei a The Sunday Times és a The Sun hasábjain. Nagyképű, humoros írásai gyakran keltettek nagy felzúdulást a nyilvánosság körében. Cselekedetei, valamint a Top Gearben mutatott arrogáns stílusa mind megbotránkoztatta a közönséget, a médiát és a politikusokat. Ennek ellenére hatalmas rajongótábora alakult ki, amit a mostani elismerés is jól mutat.

Tom Holland, aki a Marvel képregényfilmekben alakítja a hálószövő hőst, a 27 éves színész a második helyen végzett, míg a harmadik helyet Vilmos herceg szerezte meg. Jeremy Clarkson mellett a listán szerepelt még Cillian Murphy is, aki az Oppenheimer című film és a Birmingham bandájának sztárjaként vált ismertté.