Hailey Bieber terhességi ételkívánalmairól és terhespocakjáról posztolt

Justin Bieber felesége, Hailey Bieber, aki jelenleg a harmadik trimeszterben van, megosztotta Instagram követőivel, hogy milyen szokatlan ételkombinációt kíván a leginkább, és megmutatta növekvő terhespocakját is.

A múlt héten Justin Bieber és Hailey bejelentették, hogy első közös gyermeküket várják, és a TMZ információi szerint a modell már 6 hónapos terhes lehet, így a nyár végére vagy akár már nyáron várható a baba érkezése. Hailey Bieber az Instagramon keresztül több fotót is megosztott a követőivel az elmúlt időszakból, és egy korlátozott ideig elérhető történetben bemutatta azt az ételkombinációt, amelyet mostanában a leginkább kíván.

A várandós modell által megkívánt furcsa ételkombináció savanyúuborkán szervírozott tojássaláta, csípős szósszal megöntözve, amit egy ideiglenes posztban osztott meg, sírós és nevetős hangulatjelekkel kísérve a szöveget. Hailey Bieber posztjában azt is hozzátette, hogy nem szabad ítélkezni a kívánkozásai felett, és viccelődve írta, hogy "Nem, nem szabad elítélned!". A 27 éves sztár Instagram-oldalán nem csak az ételkívánalmait osztotta meg, hanem terhespocakját is megmutatta a rajongóinak, amely már látványosan nagy.

Haileynek és kanadai szupersztár férjének hónapokon keresztül sikerült eltitkolnia a nyilvánosság előtt, hogy hamarosan szülői örömök elé néznek. A nagy bejelentésre május 9-én kerítettek sort, amikor váratlan videóban és egy fotósorozatban jelentették be, hogy érkezik első, közös gyerekük. A sztárpárnak az utolsó trimeszterig sikerült titkolnia, hogy első gyermeküket várják, és a szülővé válásuk előtt gyorsan meg is újították házassági fogadalmukat.