Ganxsta Zolee: A szappanoperák mentették meg a pandémia alatt

Ganxsta Zolee, aki korábban inkább a zenei színtéren volt ismert, a koronavírus-járvány idején anyagi nehézségekkel szembesült, és a színészet felé fordult, hogy megéljen. A lánya jövője volt az, ami a döntésében meghatározó szerepet játszott.

A pandémia alatt a koncertek és fellépések hiánya miatt Ganxsta Zolee-nak új bevételi forrás után kellett néznie. Ebben az időszakban kapta meg a lehetőséget, hogy a Keresztanyu című sorozatban Damil karakterét alakítsa, ami anyagi szempontból jelentős segítséget jelentett számára. A rapper elismerte, hogy a pénz volt az egyik fő motivációja, amikor elvállalta a tévés szerepeket.

Ganxsta Zolee a Drága örökösök című sorozatban is feltűnt Dándi szerepében, és bár korábban nem törekedett színészi pályára, a színház világa nem volt ismeretlen számára. Édesapja, Zana József és édesanyja, Kassai Ilona is a színészetben dolgozott. A rapper gyermekként a színházakban nőtt fel, de akkoriban inkább sportoló vagy rocksztár szeretett volna lenni.

A zenélés mellett azonban a filmes és színházi szerepek is egyre inkább vonzották, és Jancsó Miklós rendező is felkérte egy filmre, amelyben zenekarával együtt szerepelt. Ganxsta Zolee elmondása szerint a rosszfiú szerepek állnak hozzá a legközelebb, és gyakran kap ilyen típusú karaktereket.

A rapper hangsúlyozta, hogy bár van egy sötét oldala, igyekszik, hogy ebből lánya a lehető legkevesebbet lássa. Jelenleg családi élete a kislányára, a kiskutyájára és az új basszusgitárjára koncentrál, amely korábban Papp Szabi tulajdona volt. Viccesen megjegyezte, hogy talán a gitárját veszi majd el feleségül.