Hiába a City és a Bayern érdeklődése, hosszabbíthat a Milan csodatinije

Olasz lapértesülés szerint a Milan hamarosan hároméves szerződést köt csodagyerekével, az Európa-szerte körülrajongott Francesco Camardával.

A fiatal támadó kiemelkedő teljesítményt nyújtott az utánpótlás-csapatokban, és alig 15 évesen már a felnőttek között is lehetőséget kapott, ebben az idényben kétszer is pályára lépett. Camarda, aki márciusban töltötte be a 16. életévét, így már jogosult profi szerződést kötni, és a La Gazzetta dello Sport információi szerint ez hamarosan meg is történhet.

A Manchester City és a Bayern München is érdeklődött a tehetség iránt, de úgy tűnik, Camarda a Milanban folytatja pályafutását. A támadó és a klub képviselői szóban már megállapodtak, és várhatóan hamarosan aláírják a hároméves szerződést.

Camarda, aki a Milan második számú együttesében 40 mérkőzésen 13 gólt és négy gólpasszt jegyzett, az U17-es válogatottban is megmutatta tehetségét, ahol 12 fellépésen hétszer volt eredményes. A Transfermarkt jelenleg 10 millió euróra becsüli a fiatal csatár piaci értékét.