Berki Mazsi első botox kezeléséről vallott

Berki Mazsi bejelentette, hogy életében először részesült botox kezelésben, és ezt nyíltan vállalja.

Berki Mazsi csütörtökön osztotta meg videóját, amelyben bemutatta, hogyan történt legutóbbi szépészeti beavatkozása. A bejegyzésében elmondta, hogy 32 évesen már túl van élete első botoxán, és ezt nem titkolja. Azt is hozzátette, hogy a plasztikai és orvos esztétikai kezelések megosztóak lehetnek, de ő nem kíván senkit befolyásolni, csupán megosztani saját tapasztalatait és gondolatait a követőivel.

Berki Mazsi első szépészeti beavatkozását több mint hat évvel ezelőtt végeztette el, amikor szájfeltöltést csináltatott, mivel nem volt megelégedve vékony ajkaival. Azóta törekszik arra, hogy ajkait természetesen dúsítsa, anélkül, hogy túlzásba esne, hiszen szeretné, ha a szülei rámismernének.

A botox kezelésről szólva elmondta, hogy ez az egyik legnépszerűbb esztétikai beavatkozás, és úgy érezte, eljött az ideje, hogy ő is kipróbálja, de úgy, hogy vállalja a döntését. Fontosnak tartotta, hogy mimikáját megőrizze, és ne nézzen ki úgy, mintha a botox legyőzte volna. Ebben a "turpisságban" is részt akart venni, de úgy, hogy ne veszítse el természetességét.

Végül Berki Mazsi kifejtette, hogy elégedett az eredménnyel, és büszkén vállalja, hogy azon nők közé tartozik, akik szeretnék megőrizni fiatalságukat. A közösségi oldalán megmutatta, miként "csinálják" a száját és az arcát, és hosszú posztban fejtette ki, miért döntött a botox mellett, hangsúlyozva, hogy a megelőzés híve, és csupán nem szeretne elmélyült ráncokat.