Sneakerness Budapest: A fiatalok kedvenc fesztiválja ismét a fővárosban

A Sneakerness Budapest, a sneaker és streetwear rajongók nemzetközi fesztiválja, 2024. november 2-3-án tér vissza a Millenáris B épületébe, ahol a hazai és külföldi fiatalok vállalkozásai és márkái 200 asztallal képviseltetik magukat.

A tavalyi év sikerét követően, a Sneakerness Budapest második alkalommal kerül megrendezésre, és az eseményt élménydús programok, alkalmi vételek színesítik majd. A 2023-as fesztivál a közvélemény szerint az év meglepetés eseménye lett, ahol 6400 látogató távozott steallekkel és felejthetetlen élményekkel.

Az idei rendezvényen is számos ritkaság, alkalmi vétel, családi programok, sportesemények, kerekasztalbeszélgetések, hazai sztár rapperek és nemzetközi vendégek várják a látogatókat. Trunk Tamás, az esemény főszervezője, idén ismét izgalmas nemzetközi vendégeket hoz el, köztük olyan ikonikus személyiségeket, mint Lester Nowhere, aki Kanye West legújabb albumának, a King című dalnak a producere.

Trunk Tamás elmondása szerint a nemzetközi vendégekkel való találkozás lehetősége még csak most kezdődik, és az idei fesztivál iránti érdeklődés már most megmutatkozik a kereskedők és partnerek aktivitásában, valamint a jegyvásárlásokban. A Sneakerness Budapest nem csupán a sneaker eladók és vásárlók találkozóhelye, hanem egy olyan esemény, ahol a fiatalok számára meghatározó kultúrák képviselői, közösségi média hősök, utcai kultúra ikonjai, rapperek és sportolók is megjelennek.