Újra összeállhat a One Direction

Több mint egy évtizeddel a brit X-Faktorban történt megalakulásuk után a One Direction tagjai, beleértve Zayn Malikot is, újra egyesülhetnek.

Zayn Malik, aki 2015-ben hagyta el a One Directiont, egy friss interjúban elárulta, hogy megváltozott a hozzáállása, és szeretné helyrehozni kapcsolatát egykori bandatársaival. Egy bennfentes szerint Malik nyitott lenne a banda újraalakulására is.

A One Direction, amely Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson, Liam Payne és Zayn Malik összefogásával jött létre, hatalmas sikereket ért el, mielőtt Malik elhagyta volna őket. Az énekes akkoriban azzal indokolta döntését, hogy a stresszt nem bírja, és normális életet szeretne élni.

A banda 2016-ban jelentette be, hogy szünetet tartanak, amely azóta is tart. A tagok azóta szólókarrierjük építésével foglalkoznak, sikeres zenei projekteket indítottak, és más művészeti ágakban is kipróbálták magukat.

Zayn Malik a Zach Sang Show-ban beszélt arról, hogy bánja, hogy nem élvezte eléggé a One Directionban töltött éveit, és most szeretné újraépíteni a barátságát a többi taggal. A Daily Mail információi szerint bár a kapcsolatuk hosszú ideje megszakadt, van remény a békülésre, ami akár az együttes újraalakulásához is vezethet.

A One Direction tagjai korábban is nyilatkoztak arról, hogy szívesen dolgoznának újra együtt, de konkrét terveiket nem osztották meg. Ha valóban összeállnak, felmerül a kérdés, hogy ez hogyan illeszkedik majd a szólókarrierjeikbe.

A One Direction tagjai, bár az együttesként sosem jártak Magyarországon, szólókarrierjük során már többször is felléptek Budapesten. Harry Styles és Louis Tomlinson már megfordultak a Papp László Sportarénában, Niall Horan pedig a Sziget Fesztiválon lépett fel, és idén augusztusban Louis ismét fellép majd a fesztiválon.