VV Leo véleménye a ValóVilág aktuális évadáról

Nagy Zsolt, ismertebb nevén VV Leo, a ValóVilág harmadik szériájában szerzett hírnevet, ahol a második helyen végzett. Most, húsz évvel később, a Reggeli műsorban osztotta meg gondolatait a reality show aktuális, 12. évadáról.

VV Leo szerint a ValóVilág 3-ban a résztvevők még önmagukat adták, míg a mai villalakók inkább csak az "idétlenkedésre" koncentrálnak. A műsorban elért második helyezése óta eltelt idő alatt jelentős változásokat észlelt a reality show tartalmában és mondanivalójában. Meglátása szerint a korábbi évadokban a nézők könnyebben tudtak azonosulni a szereplőkkel és stílusaikkal, míg a jelenlegi évadban már csak a szélsőségek és az idétlenkedés dominál, ami leginkább a fiatalabb korosztály számára szolgáltat szórakozást és beszédtémát.

VV Leo úgy véli, hogy a ValóVilág mostanra teljesen másról szól. A hangsúly a külvilágra és arra helyeződött, hogy a szereplők mit tudnak nyújtani a nézőknek, szemben azzal, amikor ő maga is részt vett a műsorban, ahol a személyes választások és a különböző életstílusok közötti konfliktusok álltak a középpontban. Az egykori versenyző szerint a korábbi évadokban fontos kérdések voltak, mint például egy lány választása két tetsző fiú között, vagy hogy különböző társadalmi háttérrel rendelkező emberek hogyan lépnek interakcióba egymással. Ezzel szemben a mostani évadban is előkerülnek hasonló konfliktusok, mint például a szerelmi háromszög, ami VV Dorka, VV Valen és Dudu között bontakozott ki, és amely sírással végződött. A féltékenységi játék és a szereplők közötti érzelmi hullámvasút azonban Leo szerint nem hozza azt a mélységet és valósághűséget, amelyet korábban a műsor képviselt.

A ValóVilág 12. évadában azonban újabb mérföldkőhöz érkezett a műsor, hiszen megtörtént az első szex a villában. VV Reni és VV Geri a kamerák előtt bújt össze a takaró alatt, ami újabb szintre emelte a műsor pikáns jeleneteit. A villa bombázója, Reni korábban azt nyilatkozta, hogy neki a szimpla szex unalmas, ezért jobban szereti több partnerrel csinálni, akár hármasban vagy négyesben. Ez a fejlemény is azt mutatja, hogy a ValóVilág tartalma és a szereplők viselkedése mennyire eltávolodott azoktól az értékektől és a valósághűségtől, amelyeket VV Leo a korábbi évadokban tapasztalt.