Tóth Andi háziasszonyi tudományát mutatja be új videósorozatában

Az X-Faktor újdonsült mentora, Tóth Andi, aki korábban már beszélt nehéz gyerekkoráról és tinédzseréveiről, most egy új, könnyedebb hangvételű videósorozatban osztja meg sütés-főzés iránti szeretetét.

Tóth Andi, aki 2014-ben, mindössze 15 évesen költözött Budapestre az X-Faktor győzelme után, most egy videósorozatot indított "Max rendelünk" címmel. A sorozatban az énekesnő azt mutatja be, hogyan használja zenei platformját olyan tartalmak megosztására, amelyek közel állnak a szívéhez, mint például a sütés-főzés.

Andi elmesélte, hogy bár gyerekként nem élvezte a konyhai teendőket, és inkább unatkozott, amikor édesanyja és nagymamája próbálta bevonni őt a főzésbe, végül mégis őket tartja a tudásának forrásának. Az énekesnő szerint bár magától tanulta meg a sütés-főzés fortélyait, anyja és nagymamája receptjei jelentős segítséget nyújtottak számára.

A videósorozat első részében Tóth Andi arról is beszélt, hogy bár a főzés nem az erőssége, a sütés annál inkább kedvére való. Édesanyja is tisztában van ezzel, és költözésekor egy olyan ajándékkal lepte meg, amelynek külön története van: egy tepsit kapott tőle, amelyet tíz éve használ, és amelynek megvan a maga története.

Andi a követőivel is megosztott egy praktikát édesanyjától, amit a banánkenyér sütése során alkalmazott, ezzel is bebizonyítva, hogy a családi receptek és fortélyok továbbra is fontos szerepet töltenek be az életében.